In sommige fases van je leven kan het een hele klus zijn om het hoofd boven water te houden. Bijvoorbeeld omdat je een groot (persoonlijk) verlies geleden hebt. Hierdoor geraak je in een rouwproces, terwijl je ook 'normaal' en wellicht ook 'professioneel' wilt functioneren. Het is dan ook niet gek als je niet goed weet hoe je dit moet doen en zoekende bent. Ook kun je vastlopen in het herstellen van, of moeite hebben met het aanpassen van je leven na ingrijpende veranderingen.

Ook hier kan ik jou in ondersteunen of adviseren. Met als direct doel dat je professioneel inzetbaar bent en blijft. Zeker binnen zorg- en onderwijs is dat niet alleen voor jezelf van belang maar ook van onschatbare waarde voor de (kwetsbare) mensen die jou zo hard nodig hebben.

Ik bied coachingstrajecten aan waarbij ik jou ruimte geef om stil te staan bij het verlies of de verandering en om te onderzoeken hoe jij daar mee omgaat. Wanneer er sprake is van stagnerende rouw, zal ik dit signaleren, ter sprake brengen en samen met jou proberen te doorbreken. 

Tijdens een eerste, vrijblijvend, gesprek bekijk ik samen met jou wat jouw vraag is en of een coachingstraject de juiste begeleidingsmethode is voor jou. 

Het aantal bijeenkomsten stellen we in overleg vast. Vaak zijn 3 tot 5 gesprekken voldoende om weer steviger in je schoenen te staan.

Indien nodig behoort een gesprek met je werkgever voorafgaand aan het coachingstraject ook tot de mogelijkheden.

Meer lezen over Verlies en Rouw? Weten hoe ik daar naar kijk en wat ik voor je kan betekenen? Lees verder bij Over Verlies en Over Rouw